Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser ved handel på SIFONFLASKE.DK

 

 

 

Produktinformation

Priser

Bestilling

Fragt og levering

Betaling

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Reklamation Ansvarsfraskrivelse og garanti

Persondatapolitik

Fortrydelsesret

Varens stand, når du sender den retur

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Erhverv

Klageadgang

Standardfortrydelsesformular

Produktinformation:


På sifonflaske.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til 
eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til sifonflaske.dk via hej@sifonflaske.dk


Priser:


Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag 
til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt  
accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. Moms og andre afgifter.


Bestilling:


Præsentation af varer sammen med en pris på sifonflaske.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en 
opfordring til at gøre tilbud. En bindende aftale mellem køber og sifonflaske.dk er først indgået, når sifonflaske.dk 
ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.


Fragt og Levering:


Samlet køb over 499 DKK leveres fragtfrit – ellers er fragtprisen 49 DKK.


Levering sker med Post Danmark. Leveringstiden er 1-2 dage. Vi leverer kun til Danmark. Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland. 

Vi sender alle ordre samme dag - mandag til fredag - bestilt inden klokken 17.00.

Lørdagslevering: Du modtager også varer om lørdagen, når du bestiller fredag inden klokken 17.00.

 

Prisgaranti:

Vi bestræber os på at være billigst.

Vi sørger for at være billigere eller at matche vores konkurrenters priser.

- finder du det billigere et andet sted så skriv til os med link.

 

Betaling:


Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra sifonflaske.dk. Der 
kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
sifonflaske.dk tager imod følgende betalingskort: Mastercard(DK), Mastercard Debet, Visa Electron, Visa Debet, 
Visa Dankort, Dankort, JCB, American Express, UnionPay. Der tages ikke gebyr ved betaling på sifonflaske.dk.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:


Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de 
bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.


Reklamation:


Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.


Når du handler på sifonflaske.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan 
få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en 
fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer 
indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Skriv først til hej@sifonflaske.dk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, 
så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

sifonflaske.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links. Disse 
hjememsider er uden for sifonflaske.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet 
på disse sider.


Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i 
aftalen mellem køber og sifonflaske.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til 
sifonflaske.dk's egen beskrivelse.


Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer 
for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes 
købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for sifonflaske.dk's kontrol, fx krig, oprør, 
uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver 
art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

sifonflaske.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som 
producenten udsteder over for Køber.

 

Persondatapolitik

  • Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.
  • På websitet benyttes ikke logstatistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.
  • For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrerer med følgende personlige oplysninger:
    • navn
    • adresse
    • telefonnummer
    • e-mail adresse
  • Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
  • Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
  • Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos sifonflaske.dk og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
  • Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
  • Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  • Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.
  • Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret.
  • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
  • Som registreret hos sifonflaske har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til sifonflaske via e-mail: kontakt@sifonflaske.dk

 

Fortrydelsesret

OBS: Der tilbydes IKKE fortrydelsesret af flødeskumspatroner, eller sifonflasker hvor forseglingen er brudt.

Udvidet fortrydelsesret. Hos sifonflaske.dk giver vi fuld 30 dages fortrydelses- og bytteret.

Du har 30 dages fortrydelsesret og bytteret, når du handler på sifonflaske.dk. Fortrydelsesfristen og byttefristen udløber 30 dage efter den 
dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb eller bytte din vare. 
Meddelelsen skal gives ved email til kontakt@sifonflaske.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt 
opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret eller din bytteret. Du kan også vælge at benytte vores 
standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument/her og
medsendt din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse 
om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at 
du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af 
varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er 
nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan 
prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, 
at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens 
handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må 
afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en 
værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder 
leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform 
end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle 
omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at 
fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du 
benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har 
fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Skriv først til hej@sifonflaske.dk

Bemærk! Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du 

bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den 
skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi 
af fakturaen. Skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor 
ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post
Danmark.

 

Erhverv

Vores returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor 
butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Kamp imod salg til misbrug

Sifonflaske.dk kan til enhver tid annullerer din ordre, hvis vi har mistanke om bestilling af flødeskumspatroner til misbrug.
Dette kan for eksempel være hvis du køber et ualmindeligt antal flødeskumspatroner til privat adresse.

 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores klage afdeling på kontakt@sifonflaske.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du 
indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt
Forbrugerklagenævnet: kfts.dk Carl Jacobsens vej 35 2500 Valby. kfts@kfts.dk, Telefon: 4171 5000

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Sendes til: hej@sifonflaske.dk

- Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med 
min/vores købsaftale om følgende varer:

- Ordrenummer: ____________

- Bestilt den _____/modtaget den _______

- Dit navn ___________________

- Din adresse ________________________

- Dato

Hjemmesiden www.sifonflaske.dk drives af firmaet:

Pyntus I/S 2730 Herlev Marielundvej 28 1

kontakt@sifonflaske.dk

Etableret i 2014

Forbehold for ændringer:

Vi forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Seneste ændring: 29-08-2015